JARENLANGE EXPERTISE

Over TPC-Cloud

Wat gaat de tijd toch snel. Onze ervaring in telefonie behelst reeds 25 jaar. De ontwikkeling hieromtrent is ronduit indrukwekkend. De telecomwereld heeft een transformatie ondergaan. Wij willen u meenemen in deze sterk veranderende wereld waarin velen de bomen door het bos niet meer zien.

Bereikbaarheid is een cruciaal element in uw bedrijf. Dat begrijpen wij als geen ander. Met onze kennis en ervaring willen wij u daarom de beste telefonieoplossing aanreiken.

We spreken niet meer over analoge fysieke telefooncentrales, ook niet meer over de digitale versies ervan. We spreken hier over heden en toekomst, ’cloud telefonie’ of ‘voip’, termen die eigenlijk staan voor een ‘virtuele’ telefooncentrale met enorme mogelijkheden, altijd uitbreidbaar en dus een systeem die meegroeit met jouw bedrijf.

Voor ons is het steeds de bedoeling om alles zo éénvoudig mogelijk te houden. Heeft u een vraag over een wachtrij, een afwezigheidsboodschap, hebt u bijkomende telefoonlijnen of toestellen nodig, opent u een tweede of derde filiaal? Contacteer ons en wij verzorgen dit in een handomdraai. Bovendien beschikken wij over een uitgekiend support-systeem en proberen wij steeds ‘slimme’ wijzigingen door te voeren die de service van onze klanten vereenvoudigen.

We houden van persoonlijk contact en niet van moeilijke woorden. We proberen ook altijd het beste van onszelf te geven, vandaar ons motto: ‘behandel je klant zoals jezelf zou willen behandeld worden’.

Beschouw TPC-Cloud als alternatief voor de grote systemen bij logge providers…